Balans massage utrecht. Balans Massagepraktijk Utrecht 2019-01-27

Balans massage utrecht Rating: 7,9/10 1838 reviews

Wie geeft de massage?

balans massage utrecht

De kaart is een jaar geldig en persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar. Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, heeft Jose er voor gekozen om van haar hobby haar beroep te maken. In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Holistic Pulsing, intuïtieve massage, stoelmassage en Integratieve Massage en heb ik leren werken met klank en klankschalen. Daarom voelen met name hoogsensitieve personen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd bij mij. Met leuke behandelingsnamen als Jet Lag Remedy circulatiemassage , Rock my world hot stone massage en Mum to be zwangerschapsmassage is deze salon hip en happening én goed. Wat mij meteen opvalt is de persoonlijke benadering en de vakkennis van de masseuses.


Next

Balans Massagepraktijk Utrecht

balans massage utrecht

Tot 24 uur voor de afspraak kan deze kosteloos worden afgezegd. Ook kan er door een holistische massage een proces van bewustwording op gang worden gebracht. Je leert een mas-sage te geven met behulp van klankschalen en je ontvangt een klankschalenmassage. Eigenaar Ronald weet precies welke spieren een disbalans veroorzaken in jouw lichaam en lost dat ook op. Hoe de massage in zijn werk gaat? De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Next

Massage Utrecht Sportmassage

balans massage utrecht

In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Integratieve Massage, Holistic Pulsing, intuïtieve massage, Hotstonemassage, voetreflexologie en stoelmassage en heb ik leren werken met mijn stem en met klankschalen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de cursus. Hele fijne massage gehad van José. Zo neem je je leven en gezondheid in eigen hand. Het is soms erg fijn om uzelf gewoon te verwennen met een massage.

Next

Balans

balans massage utrecht

Integratieve Massage is een massagevorm waarbij je met liefdevolle aandacht masseert. Massage, natuurlijke voeding en lichaamsbeweging zijn de elkaar aanvullende voorwaarden voor een fysiek gezonde en gelukkige basis. Je ziet vaak door de bomen het wellness-bos niet meer. Klassieke massage Ervaren wat er te ervaren is. Na een tweede bezoek waren mijn klachten verdwenen. Ayurveda teaches that health is maintained by balance of three subtle energies or forces, known as Vata, Pitta, and Kapha.


Next

MASSAGE UTRECHT MASSAGE NIEUWEGE

balans massage utrecht

De acupunctuur wordt door een wat oudere man gegeven. Hierdoor kan rust en ruimte ontstaan. Mijn cursussen geef ik in een prettige, gemoedelijke sfeer, waarin niets hoeft en ieders grenzen gerespecteerd worden. Ik heb sinds 1998 mijn eigen praktijk, genaamd Balans Massagepraktijk Utrecht. In de pelgrimstochten en retraites krijgt stilte een steeds belangrijkere plaats. Het is meer dan alleen maar de spieren kneden.


Next

CITY SPA BALI

balans massage utrecht

Op dure ingrediënten wordt niet bezuinigd en dat merk je. In januari 2003 ben ik Reiki-master geworden en kun je je door mij laten inwijden in de verschillende graden Reiki volgens het Usui- systeem. Pulsing Controle hebben over je lijf en leven, je bewust zijn van de signalen die je lichaam je geeft, alles wat er is zonder oordeel accepteren. Ook is het mogelijk dat ik u leer een massage toe te passen, wat weer ten goede komt aan het contact tussen u en uw kind. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan de handen van een ander.

Next

Viva Balans

balans massage utrecht

Door mijn massage, coaching of training word je uitgenodigd om het contact met jezelf te verdiepen. Niet door je te laten nadenken, maar door je te laten ervaren. Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. Voorts behoren, hotstone massages, manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen en diverse wellnessbehandelingen nog tot de mogelijkheden. Check vooral de bijna perfecte score op Treatwell. De benadering van Elisabeth kenmerkt zich door respect voor het kloosterleven en voor het heilige en mystieke van het leven. Meteen na de eerste keer dat ik mij daar liet masseren was het al een stuk beter.

Next

Massage salons

balans massage utrecht

De behandelingen staan in het teken van de holistische visie, er is daarom ook veel keuze in de soorten massages. Het unieke aan deze trajecten is dat de innerlijke groei en ontwikkeling ook uiterlijk zichtbaar wordt gemaakt met een persoonlijk kledingadvies op basis van een Groot Innerlijk Kompas. Nou nee, met de huur die ik voor de ruimte betaal houd ik er niet alleen helemaal niets aan over, maar lijd ik zelfs verlies! Een positieve verandering in je leven voor langere tijd. Her family were Vaidyas Doctors to the Royal family of South India. Dit helpt je inzicht te krijgen in wat er speelt en wat nodig is om jouw energie optimaal te laten stromen. Treatwell Jeanien is een gecertificeerd Shiatsu en Holistisch masseur, docent en intuïtief levenscoach. Deze salon op Amsterdamsestraatweg nummer 193 is aanzienlijk beter.

Next

Traditionele Thaise Massage Vleuten, Utrecht

balans massage utrecht

Hierdoor komt je zenuwstelsel tot rust en ontstaat er ruimte om te voelen wat er in je leeft. Alles om jouw koppie en je lijf in balans te houden. Ook als je geen behandeling ondergaat, of als je genezen bent van kanker, kan een massage veel verlichting geven. Originally from Kerala, India, Manjula Paul is the third generation within her family to practice Ayurveda. Ook voert je lichaam afvalstoffen af, zodat het voedingsstoffen beter opneemt.

Next