Betekenis naam jelmer. Net 2019-02-24

Betekenis naam jelmer Rating: 9,4/10 1657 reviews

Betekenis van de voornaam: Jelmer

betekenis naam jelmer

Slechts dertien van de honderd echte hockeynamen eindigen op een -r, maar toch vind ik veel -r namen duur klinken. Straks 2 ondeugende jelmers in de straat cornelis een superformidabelfabeltastischeenormtegekke naam. Naast oorspronkelijke vormen als Johannes, Maria, Petrus en Margaretha komen Nederlandse vormen voor: Jan, Miep, Pieter, Greetje. Betekenis voor de naam: jelmer Voornaam: jelmer Thema: Fries Omschrijving: afgeleid van Jelmar Door adel vermaard Populariteit: jelmer is een zeldzame voornaam. Casimir vind ik trouwens een vreselijke naam, ik zie me die naam nog niet roepen in een speeltuin. Ik ken 3 peuters met de namen Pjotr, Casimir en Hector. In Groningen, Drenthe en Overijssel hebben veel kinderen namen die uit de mode zijn: namen die hun top hadden na 1950, maar die inmiddels alweer op hun retour zijn.

Next

Betekenis van Jelmer

betekenis naam jelmer

Weet jij meer over deze naam dan kun je de betekenis Beoordeling Jelmer-Huub is beoordeeld met een 5. Het wordt vaak Johan of Jelle. Bekende naamdrager: Jelmer Pietersma 15 mei 1982 is een Nederlandse professioneel mountainbiker. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website wel beinvloeden. Spelden ze Tyler gewoon verkeerd of nep-sjiek? Ronduit afgrijselijk vind ik: Balder, Beer, Bor, Breur, Bronger ik houd klaarblijkelijk niet van namen met een B , Dieter, Fier, Iskander, Jor, Jur, Nicander, Ocker, Peer, Ridder, Rudmer, Simmer, Splinter, Svender, Toer, Vester lijkt op Fester… , Walter en Werner. Maar Walter en Rover vind ik weer totaal niet hockey. Extra informatie Kan iemand mijn huiswerk afmaken? De hippe ij-klank in combinatie met een -er uitgang, plus een verwijzing naar het : ik zie potentieel.

Next

Voornamen: wat zegt je voornaam over jou?

betekenis naam jelmer

Twee keer Johnny vonden we allebei leuk en Otto, zo heet Aafkes vader. Voor 1 euro per letter link je al een naam. Toch is er in elke landstreek wel een voorkeur voor een bepaald naamtype te ontdekken. Casper en Marijn zijn vernoemingen naar mijn opa en de opa van mijn man. De meeste voornamen zijn eeuwenoud en hebben hun oorspronkelijke betekenis allang verloren.


Next

Betekenis van Jelmer

betekenis naam jelmer

Victor vind ik trouwens wel een echte hockeynaam. Ook de namen die tegenwoordig veel gegeven worden, zijn vaak verbonden met het christendom. Voeg zelf een leuke foto van Jelmer-Huub toe! Een paar ouders spelden de naam als Tijler en als Teyler. Jongensnaam Populariteit In 2008 gaf 1 stel hun baby de naam Jelmer-Huub. Linda Me mattiechick heet zo, leuk genoeg Henk Mijn dochtertje heet ook Jelmer. Het minst leuke: Dat mensen het zelden in 1 keer verstaan. Ik heb in mijn 26jaar pas 1maal een andere Jelmer niet JelmAr ontmoet.

Next

Betekenis van Jelmer

betekenis naam jelmer

Dus wat hebben we in de categorie Alexander, Arthur, Casper, Dexter, Melchior, Oliver, Olivier, Oscar, Pjotr, Reinier, Rogier, Tibor, Victor? Goed, maar wat dan wel, als je een beetje in de hogere kaksferen wil blijven? Maar dat kan ook als grappig ervaeren worden. En toen ik een klein meisje was, vond ik Alexander een leuke naam. Dit zijn antwoorden op 3 vragen, alléén door mensen met de naam Jelmer. Hoewel ik ook wel even aan Woutertje-de-kabouter heb gedacht. De laatste tijd zijn korte, internationale namen favoriet, zoals Iris, Tim, Lisa, Max, Eva, Sam. Maar tussen dit namenlijstje kon ik toch wel weer drie leuke namen vinden en dan bedoel ik dus voor echte kinderen, en niet leuk voor hamsters, konijnen, katten etc.

Next

Jelmer

betekenis naam jelmer

De naam staat op plaats 147. Wouter vind ik echt een op en top kaknaam. Of hebben ze de nieuwe hockeynaam van 2010 ontdekt? Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. In Azië snappen ze er al helemaal niets van. Kinderen heten hier bijvoorbeeld vaker dan in de rest van Nederland Marieke, Suzanne, Lisanne, Eline, Jeroen, Sander en Wouter. Wat Splinter en Peer betreft.

Next

Wat betekent jouw naam? De betekenis van Nederlandse voornamen

betekenis naam jelmer

Hij is ook een echte Sweder hahaha. Extra informatie Altijd als iemand jammer zegt, denk je dat iemand je roept. De keuze van een naam is erg belangrijk, omdat je deze in principe je leven lang met je mee draagt. De naam komt relatief het meest voor in de gemeenten , , , en. Ze hebben het gevoel dat die betekenis iets over hen zegt. Ik ben geen liefhebber van de -r op het eind van een naam , maar ik ben wel een fan van hockey namen. Om die betekenis te achterhalen, moet je het spoor terugvolgen tot het moment waarop de naam voor het eerst gegeven werd: het ontstaansmoment van de naam.

Next

Betekenis van Jelmer

betekenis naam jelmer

. Reacties moeten voldoen aan de van InfoNu. Een bejaard poezenstel genaamd Diederik en Constantijn, dat zou nog een optie zijn. Ben jij Jelmer-Huub of heb je een baby met de naam Jelmer-Huub voeg dan een mooie foto toe want het is natuurlijk geweldig om te zien hoe een andere Jelmer-Huub er uit ziet! Heb al kunnen wennen aan deze namen en begin zelfs Pjotr een grappige naam te vinden. Een overzicht van mooie, leuke, originele meisjes- en jongensnamen met de I en J en hun betekenis. Johnny Johnny Otto heb ik bedacht. Die naam komt van de Franse meisjesnaam Charlotte, die weer is afgeleid van Charles, de Franse en ook Engelse vorm van Karel.

Next

Jelmer

betekenis naam jelmer

In het Nieuwe Testament komt hij voor als de naam van de zoon van een joodse vrouw, Eunice, en van een Griek uit Lystra, vermeld in Handelingen 16,1-3. Ja, de -r namen vind ik zoals ik al vermoedde erg leuk dan wel de net-niet hockeylijst Helder en Ridder vind ik te ver gaan, maar dat komt waarschijnlijk omdat de achternaam ook op -er eindigt en ik dat dan weer niet vind klinken. Waar komen al die namen vandaan? In Azië snappen ze er al helemaal niets van. Je site komt in de spotlight te staan en zal meer bezoekers aantrekken. Mijn favorieten zijn: Arthur Casper Ingmar Jasper Jelmer Jesper Jur Olger Oscar Victor Zeger Dus dat zijn er best veel. Het minst leuke: ik wordt wel eens Jelpertje genoemd Extra informatie nee. In Zuid-Limburg en Zeeuws-Vlaanderen grensstreken , maar ook in de kop van Noord-Holland en in Zuid-Holland komen opvallend veel internationale namen voor Linda, Laura, Melissa, Kim, Mark, Dennis, Michael, Kevin.

Next