Hoe houd je een relatie goed. Zorgen dat je relatie stand houdt 2019-01-20

Hoe houd je een relatie goed Rating: 7,5/10 1921 reviews

Gids voor langdurig samenzijn: hoe houd je de liefde brandend?

hoe houd je een relatie goed

Dus, doen jullie het niet meer, want: stress, druk, kinderen, voorspelbaarheid, enzovoorts? Waarschijnlijk zul je niet altijd alles bij je partner vinden. In deze overtuiging schuilt een groot gevaar, want je gaat dan zelf invullen hoe de ander zich voelt en wat hij te vertellen heeft. Bij ons is alles nu negativiteit,eigenlijk al altijd geweest. Mensen die zeggen: ik heb een saaie relatie, hebben ook vaak een saai leven. Ik stel dan voor: maak een stopbord, echt of fictief, en houd dat op als je merkt dat je samen weer in rondjes aan het praten bent.

Next

Zo houd je je relatie goed (ook als je kinderen hebt)

hoe houd je een relatie goed

Zijn lach doet je nog steeds smelten, je heb je erbij neergelegd dat heropvoeden totaal kansloos is en dat alles wat je aan hem had willen verbeteren in de aard van het beestje zit. Dan weten jullie wanneer je over elkaars grenzen gaat en wat je kunt doen om aan elkaar tegemoet te komen. Op dit gebied vind ik echt dat Jor en ik veel aan elkaar denken en ik vind het fijn dat we na 10 jaar dit nog steeds zoveel doen. Juist, zo belangrijk is het. Dit soort rituelen scheppen vaak ook een mooie gelegenheid om elkaar opnieuw even het hof te maken. .


Next

14 dingen die je moet doen om je relatie goed te houden

hoe houd je een relatie goed

Natuurlijk is het heerlijk om af en toe samen even op de bank te kruipen in je relax outfit maar dit zal zelden leiden tot sensuele prikkels. Zoek samen het avontuur op: zo krijg je nieuwe impulsen en ga je met elkaar genieten. Ga hiervoor: je bent niet voor niets al jaren samen. De tip om de vroegslaper naar bed te brengen vind ik wel een goeie. Plan bewust tijd voor elkaar in. Altijd blijven lachen Zorg dat er genoeg te lachen valt. Als je naar een stad gaat, dan parkeer je de auto zo dicht mogelijk bij het centrum.


Next

tips om je relatie goed te houden of leuk en spannend te houden

hoe houd je een relatie goed

Geluk bij een ongeluk: kinderen zijn zelden de reden van een scheiding. Het moet niet zo zijn dat jullie even snel seks hebben om het maar van de takenlijst weg te kunnen strepen. Zorg dat die boodschappen al gedaan zijn, het huis al op orde is en ga genieten van en met elkaar. Dikwijls zijn allebei de partners gefocust op wat ze zelf te vertellen hebben. Niet als je het goed doet, maar de meeste vrouwen hebben geen flauw idee hoe ze een man moeten veranderen zonder dat de hel losbarst. Het gevoel van veiligheid bij elkaar en jezelf kunnen zijn is voor ons het allerbelangrijkst. Probeer hem dus niet compleet te veranderen, maar accepteer zijn kleine imperfecties.

Next

Hoe houd je je relatie goed

hoe houd je een relatie goed

Neem het allemaal niet zo serieus. Wees niet bang: deze dingen kunnen zorgen voor een enorme impuls in jullie relatie als je ze maar uit durft te spreken. Daar zal je partner zich ook weer goed door voelen, waardoor er meer happy vibes in jullie komen. Een flinke tijd terug hebben we daarom samen allerlei activiteiten bedacht die wij allebei leuk vinden om te doen, zoals een boswandeling, een dagje naar een onbekende stad, elkaar verrassen met een kleinigheidje, een hotelovernachting boeken, samen koken, lekker picknicken etc. Soms hebben beide partners de beste bedoelingen maar blijft de communicatie een probleem. Luisteren is iets heel anders dan horen. Het heeft ook geen enkele zin om met jou iets af te spreken, wat ben je toch een egoïst! Zo kunnen jullie bijpraten en elkaar vertellen hoeveel jullie van elkaar houden en elkaar missen.

Next

SpiegelGedachte: Hoe houd je je relatie goed?

hoe houd je een relatie goed

Plan bewust tijd voor elkaar in Een gebrek aan tijd is voor velen de nummer één reden waarom zij niet toekomen aan het doen van de dingen met hun partner die zij zouden willen doen. Dat doe je met je auto, je gebit, waarom niet met je relatie? Heb het gezellig met elkaar. Haal ook samen herinneringen op Weet je nog hoe jullie elkaar hebben leren kennen? Of hoe zou jij het vinden als je je in een relatie niet geliefd voelt? In beide voorbeelden wordt niets bijgedragen aan een goede sfeer. Het is belangrijk datgene wat je dierbaar is in het leven te onderhouden. Heel fijn die tijd voor ons samen. Zo blijf je contact houden en kun je alles uitspreken naar elkaar. Leer er op een goede manier mee omgaan.

Next

SpiegelGedachte: Hoe houd je je relatie goed?

hoe houd je een relatie goed

Ik hou niet van sport. Maar vergeet never, never nooit dat het veel te makkelijk is om de kleine dingen uit het oog te verliezen. Ik kan niet wachten, maar vraag me dan wel af: Maar hoe dan? Geld, kind, werk, sex, noem maar op. Zo kakt je relatie niet in - 5 gouden relatie tips: 1e regel voor een goede relatie. Wees niet vaag over jouw wensen en fantasieën Je bent al jaren bij elkaar, dus heb je op seksueel gebied ongetwijfeld alles geprobeerd, toch? Relatie problemen maakt iedereen mee, maar het verschil zit hem in de manier waarop je met deze problemen omgaat.

Next

14 dingen die je moet doen om je relatie goed te houden

hoe houd je een relatie goed

Dit zijn de 5 dingen waar een goede relatie gebaseerd op is. Immers, nadat wij alle doelstellingen hadden gerealiseerd dat wij hadden vooropgesteld kinderen, huis bouwen,. Heb je nog steeds die zelfde lustgevoelens wanneer je haar ziet? Blijf je ervan bewust dat het allemaal niet zo vanzelfsprekend is wat jullie hebben. Of misschien júist in een relatie. Relatietherapeut Susanne Donders krijgt nogal jeuk van die uitspraak, maar er zit wel een grote kern van waarheid in, zegt ze.

Next

Gezonde relatie? Zo hou je het leuk

hoe houd je een relatie goed

Zie hoe uw verwachtingen af te stemmen op de persoon. Sta altijd weer snel klaar om te vergeven. Kunt u een manier om dankbaar voor wat u ontvangt voelen vinden? Een beetje misschien, maar het gaat snel bergafwaarts als je elkaar echt als vanzelfsprekend ziet en stopt moeite voor elkaar te doen. Luisteren naar de ander en af en toe iets voor een ander doen. We hebben vrijwel altijd allebei gewerkt. Fijn en veilig maar als je dat zaken op hun beloop laat, kan het ook een beetje saai worden.

Next