Hoeveel nummer 1 hits had marco borsato. Marco Borsato scoort zijn 19de nummer 1 2019-02-10

Hoeveel nummer 1 hits had marco borsato Rating: 5,5/10 1164 reviews

modavox.com

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Volgens mij heeft John Lennon de meeste Engelse hits op zijn naam staan en Paul McCartney de meeste Amerikaanse. Jan adviseerde Hans contact op te nemen met Marco Borsato. Deze periode, de jaren 2003 tot en met 2008 zijn dan ook de meest succesvolle jaren van Marco Borsato geweest. De single stond 19 weken in de top 40, waarvan het maar liefst 8 weken de nummer 1 positie bezet hield. Wij delen informatie over uw gebruik met onze partners voor social media, adverteren en ter analyse.

Next

Echte Klassiekers: Van het rechterrijtje naar nummer 1

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Hij stak met kop en schouders boven de andere kandidaten uit, en natuurlijk gaf winnen een kick. Natuurlijk is iedereen benieuwd en zijn er hooggespannen verwachtingen, de videoclips behorende bij de uitgebrachte singles zijn in ieder geval veelbelovend. Senna Armando Cornelis Borsato, wordt op 23 september om 12:01 geboren in hun eigen huis. Een betere start kan een nieuw project zich niet wensen! De tekst gaat over de verdrietige situatie van oorlogskinderen. In Nederland stond het nummer vervolgens 10 weken op nummer 1 in 1995. En deze traumas wil War Child helpen verwerken, zodat de kinderen van nu, de volwassenen van straks, open staan voor een nieuw leven.

Next

#1 is een verzamelalbum van Marco Borsato. Het album bevat 2cd'...

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Het album kwam uit in 2002. Ik vind dochters echt niet zijn beste. Dat benadrukt nogmaals het enorm grote succes van de zanger. Hij brak door met het nummer en zou vervolgens uitgroeien tot een succesvol artiest. Ook verhuist Marco en zijn gezin in september naar 't Gooi. Op het album staan ook duetten met onder anderen Trijntje Oosterhuis, Lange Frans, Gers Pardoel en zijn tienjarige dochter Jada. Hij liet oorspronkelijk Italiaanse liedjes in het Nederlands vertalen of er werd een nieuwe tekst bij geschreven.


Next

25 Beste Marco Borsato Nummers

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Het was de bedoeling dat het gezin in de zomermaanden in Italië zou wonen en de winter in Nederland door zou brengen, maar het huwelijk van Mary en Roberto hield geen stand. Het album was goed voor 5 keer platina, hij werd meer dan 400. Het nummer is inmiddels een ode aan de vrede voor kinderen geworden. Het grootste verschil wordt veroorzaakt door de airplay, dat voor 50% meetelt voor de Top 40. Het nummer was voorheen een Engelstalig nummer, geschreven door John Ewbank.

Next

Marco Borsato alle albums op een rij

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Voordat hij in het Nederlands zong, had Borsato al drie albums uitgebracht met voornamelijk Engelse en Italiaanse nummers. In 1987 werd Marco opgeroepen voor militaire dienst. Op de eerste plaats leek het nummer geen succes te worden. In 2007 bracht Borsato wederom een verzamelalbum uit, Borsato Box. Half augustus ging Borsato onder het mes en de operatie is geslaagd. Hans van Eijk, die als jurylid in de Soundmixshow zat, belde Jan Kannegieter op met de vraag of hij een geschikte invaller wist.


Next

Marco Borsato

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Iemand die nu nog een cd koopt in een cd-zaak weet wat ik bedoel. Aanvankelijk stond ook op het programma, maar op 2 mei 2011 werd bekend dat zij vanwege stemproblemen niet kon zingen. In de Top 40 heeft Borsato tot op heden slechts twaalf nummer 1-hits op eigen naam gescoord plus die van Artiesten Voor Azië en The Voice Of Holland. Een week later behaalde hij ook de eerste plek in de , zijn zeventiende nummer één-hit. Eind september wordt er door Marco en band voor de tweede keer een concert gegeven op Mambo Beach Curaçao. Wat je echter niet meteen kunt zien maar minstens zo diep zit, is het psychische leed wat een kind door de gevolgen van het oorlogsgeweld geleden heeft.

Next

Marco Borsato alle albums op een rij

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Vanaf 1990 bracht hij drie Italiaanstalige albums uit. Bij elk van de 13 liedjes op het nieuwe album Zien zal een kort filmpje worden gemaakt, en niet door de eerste de beste. De 51-jarige zanger scoorde in 1989 zijn eerste nummer 1-hit met Alles Kan een Mens Gelukkig Maken. Na twee weken staat het nummer op 1 in de Mega top 50; voor Marco zijn zesde nummer 1 hit. Als ik zo even de 20. In beide lijsten heeft Muziek vooralsnog niet de eerste plaats weten te bereiken. Neem me mee Duet met Sanne Hans 3.

Next

25 Beste Marco Borsato Nummers

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Een vergeten plaat is het dan ook zeker niet, een hype misschien wel: het voerde drie weken de lijst aan en stond veertien weken in de Top 40. De hoogste positie die het nummer daar haalde was plaats 8. Ik tel er 9 tegen 2. Dat ik hier deel van mag uitmaken, een schakeltje in die hele grote ketting mag zijn, een radartje in die hele grote machine mag zijn, dat vind ik fijn. Prijzen Eind maart 2009 sleept Marco twee publieksprijzen in de wacht tijdens de Edisons, zijn album Wit Licht wordt gekozen tot Beste Album en met het nummer 'Dochters' verdient hij de prijs voor Beste Nummer. Aan het eind van de avond wordt door de gezamenlijke artiesten Let it be gezongen en gespeeld, een Beatles-evergreen waarin Marco ook weer een keertje in het engels te horen is.

Next

Een nieuw album én een eigen shop. Marco Borsato is hot!

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Na een moeizame start vloog hij plotseling de hitlijsten in en op 1 oktober haalde hij zelfs de eerste plaats in de top 40! Om precies te zijn was dat met kerst 1999. Als er op school ergens deelnemers voor werden gevraagd ging hij achteraan staan, in de hoop niet uitgekozen te worden. Maar dat bleek niks uit te maken, want Marco won de voorronde glansrijk. Dat maakt het beter, niet perfect, maar wel beter. Voor War Child reisde Marco in 2000 naar Kosovo. Het nummer stond 3 weken op nummer 1. Langst op nummer 1 in de Top 40 De Top 40 is nog steeds een belangrijke hitlijst, die ondanks de veranderingen in de muziekwereld, niet in aanzien is gedaald.

Next

Wie heeft de meeste nummer 1 hits?

hoeveel nummer 1 hits had marco borsato

Bekijk video van Marco en Ali B hieronder: 5. Daarmee kun je je eigen woorden en fonts kiezen. De titel verteld al wat er met Marco aan de hand is, hij is nog lang niet klaar met muziek maken! Daarop zag hij hoe Billy eruit zag, wat voor kleding hij aanhad en hoe hij zich bewoog. Marco is dan al geruime tijd het beste wat Nederland te bieden heeft Er ontstaat een werkelijke Marco-gekte, waarbij alles wat door Marco wordt gedaan of gezegd door de fans wordt gevolgd. De populairste en meest succesvolle Nederlandse artiest is op dit moment Marco Borsato. Nou, dan komt de ene euforie na de ander. Hierin zit naast het dubbel-album ook een dvd met daarop de mooiste videoclipjes.

Next