Lammin ikkunat kokemuksia. Kokemuksia uusista ikkunoista? 2019-01-26

Lammin ikkunat kokemuksia Rating: 9,4/10 1367 reviews

Kysymyksiä ikkunoista Tiivi ja skaala hyvät ja huonot puolet ?

lammin ikkunat kokemuksia

Katso netistä ja vertaa: hyvän ikkunan laatuvaatimukset. Siis että pysyykö kaasut lämpöikkunoiden välissä vai nou. Jos kastuminen huolettaa niin laittaa sitten sellaista uretaania joka läpäisee paremmin vesihöyryä jolloin se kastuttuaan kuivuu paremmin. Sama ongelma jo edellisen vuosikerran naapurin ikkunoissa. Ikkunat ovat mahdollisesti vertailukelpoisia muihin, mutta yrityksen brändi ja houkuttelevuus eivät ole muiden luokkaa. On tiiviit paitsi korvausilmaventtiilin osalta. Toden totta, naapurinkin Lammi-ikkunat menivät uudelleenmaalaukseen.

Next

Lammin ikkunoissa ei pysy

lammin ikkunat kokemuksia

Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu. Jos ikkunoita ei rakenneta korvausilmaventtiileillä niinkuin ilmeisesti kerrostaloihin tehdään vaan ilman nitä, niinkuin omakotitaloihin perinteisesti on tehty, niin onko huurtuminen jotenkin nykyajan ilmiö joka on syntynyt esim. Voin suositella Alavusta - vaan ittehän sinä sen päätät. Palvelemme ympäri Suomea, ja meiltä saat laadukkaan kokonaispalvelun mittauksista asennukseen saakka. Meillä kuistin muutoksen yhteydessä uusittiin ikkunat siltä osin. Sekä joka saa kirjallisena sen, että toimijat lupaavat ettei ikkuna huurustu, niin lupaan yllätyspalkinnon. Kaiken kukkuraksi palkintona oli puhetta siitä kuinka he eivät niin panosta pientaloihin ja kun olen pyytänyt tarjouksia muiltakin, niin he eivät lähde tuollaiseen kilpailutukseen.

Next

Kysymyksiä ikkunoista Tiivi ja skaala hyvät ja huonot puolet ?

lammin ikkunat kokemuksia

Maamme ikkunateollisuuden valmistamat tuoteet eivät ole laadultaan sitä tasoa, että soveltuisivat maamme ilmasto-olosuhteisiin. Kannattaa miettiä, kenen tuotoksia hankkii. Jos haaveissasi on ikkunaremontti tai uusi ulko-ovi, myyntiimme ja pyydä tarjous! Ikkuna on reklamoitu jo kahteen kertaan sekä minun että isännöitsijän toimesta, mutta Lammin Ikkunat ei edes viitsi vastata sähköpostiin. Sälekaihtimet tuli vähän erilaisella suljinmekanismilla mikä oli tilattu ja maksettu. .

Next

ALAVUS

lammin ikkunat kokemuksia

Keskitymme ikkunoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen, räätälöitävyyteen ja palveluun, jossa jokainen tarpeesi ja toiveesi huomioidaan. Oli lopussa aivan mahdotonta mennä asiakkaan luokse valehtelemaan Tiivin hyvyydestä. Mukava porukka ja homma kävi kuin tanssi. Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Mahdollista vain, jos on tulleet jonkun pikku talotehtaan kautta ja se säilyttänyt ikkunoita ulkona sohjoisella pihalla ja lainpeite niskassa.

Next

Domlux Ikkunat pohjoisiin oloihin

lammin ikkunat kokemuksia

Jos tarjouksen saaminenkin on näin hankalaa, miten ikkunoiden kanssa sitten. Ikkunoiden asennuksesta jäi mieleen, että kun niitä karmeja uretaanilla tiivistää niin homma kannattaa tehdä useammassa vaiheessa, koska uretaanin kovettuva pinta on se ilmatiivis osa ja leikattuna pintana ei ole ollenkaan niin tiivis. Ja toisekseen Lammin ikkunat tehdään ainakin osittain rajojen ulkopuolella. Näiden aiheuttamat maali, puu ja muut vauriot joutuu asukas korjaamaan hyvinkin lyhyellä aikavälillä. Uusista ikkunoista tuhansia valituksia vuosittain. En todellakaan suosittele mistään kulmasta alavuutta! Eli ei pitäisi runkojen kieroilla. Pinta on kyllä tasainen ja kaunis, mutta kosteudenkestävyys on arvoitus.

Next

Kysymyksiä ikkunoista Tiivi ja skaala hyvät ja huonot puolet ?

lammin ikkunat kokemuksia

Eihän se uretaani juuri vettä ime. Tosin eihän siinä ollut kuin pari kuukautta aikaa. Rakennusmestariltamme kyselin, ja hänen mielestään kumpi vaan hyvä. Kaverilla sama kokemus parin vuoden takaa, koki asentajat todella ylimielisiksi ja tympeiksi. Kokonaisuudessaan melkonen sotku ja paskanmaku jäi suuhun.

Next

Lammi ikkunat kokemuksia

lammin ikkunat kokemuksia

Idea kai oli että kesäasennossa korvausilma tulee suoraan ulkoa ja talviasennossa kiertää lasien välistä lämmeten siinä samalla. Toistaiseksi ei ole löytynyt mitään haukuttavaa työstä tai laadusta. Erityisesti Skaala panostaa huippuluokan ikkunoihin, joissa on markkinoiden kovin U-arvo. Kauniit maalipinnat ovat vain lyhytkestoisia myyntivaltteja. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona.

Next

Kysymyksiä ikkunoista Tiivi ja skaala hyvät ja huonot puolet ?

lammin ikkunat kokemuksia

Samat rakenneliitosten heikkoudet on kaikissa teollisesti valmistetuissa ikkunoissa ja ovissa. Itse olin erittäin tyytyväinen, että saimme erittäin hyvän ikkunatarjouksen eräältä laadukkaimmista toimittajista. Mutta tällä hetkellä ainakin Länsi-Suomen alueella erinomainen edutaja, kaikki on toiminut hyvin. Skaalan ikkunoita en voi missään olosuhteissa suositella kenellekään. No nuo ikkunatehtaiden edustajat ja heidän lausunnot ovat myyntitykkien mielipiteitä - harvemmin tosiasioita. Vaihdoimme omakotitaloon slavus ikkunat ja en suosittele kenellekään! Lisäksi uskon rappumme olevan tänä talvena jonkin verran lämpöisempi, kun kellarin ovesta ei puhalla suoraan eteiseen.

Next

Domlux Ikkunat pohjoisiin oloihin

lammin ikkunat kokemuksia

Ikkunan korvausilmaventtiiliin ei voi asentaa tiheää suodatinta. Valitettavasti pääovi jäi vähemmälle tarkastelulle ja siitä aletaannyt keskustelmaan skaalan kanssa. Veto karmien laidoilta loppui tykkänään, ja ovat nätit katsoa. Ei minulla ole mitään syytä puolustella talotoimittajaa asiassa. Eniten meikäläistä tietenkin ketutti, että nuo vanhimmat ikkunat olivat niin pahuksen hyväkuntoiset, ei yhtään lahoja pokissa eikä karmeissa. Itse piti kiristellä varmuuden vuoksi kaikista ikkunoista ruuvit.

Next