Leuke dingen doen in maastricht. Daten in Maastricht: 7 top tips voor singles in Maastricht 2019-02-03

Leuke dingen doen in maastricht Rating: 9,2/10 674 reviews

Wat te doen vandaag t/m zondag 24 februari

leuke dingen doen in maastricht

Vanaf de hoogste toren van Maastricht heb je een prachtig uitzicht over de stad. Het doel was om de vijand — tijdens een belegering van de stad — ondergronds te pakken. Deel ze dan gerust met ons! Daar hoort bijvoorbeeld een langlauf-baan bij, een tube-baan maar ook karaoke en silent disco. Vrijthof Het Vrijthof, het hart van Maastricht. Onder een dekbed kan je zoveel draaien en keren als je maar wil, dat blijft lekker liggen. Je kan de poort bezoeken of er gewoon doorwandelen, van het oude centrum het stadspark langs de Maas in. Zoek je een cadeautje voor iemand, ga dan zeker hier een kijkje nemen.

Next

9 X winter in Amsterdam: de leukste dingen om te doen

leuke dingen doen in maastricht

Oké, ze is niet bijster lang en je vindt er geen grote ketens, maar wel tal van leuke boetiekjes, onafhankelijke handelaars en een paar fijne eetgelegenheden. Zo breid je je netwerk uit, en vind je mogelijks ook nog eens een nieuwe liefde. Wil jij er ook heen? Bekijk ook: Winkelen in charmante boetiekjes Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Maastricht, want de stad barst van de originele boetiekjes, conceptstores en charmante zaken. Want Maastricht heeft 101 dingen die je kunt doen. Aken ligt op nog geen 30 km afstand van Maastricht. Het theater kent een top-programmering op het gebied van dans, toneel, muziek en cabaret. In 1794 werd het nog in de rug aangevallen door het Franse leger! En nu het zo vroeg donker is, is de straatverlichting die je overal ziet extra gezellig.


Next

9 X winter in Amsterdam: de leukste dingen om te doen

leuke dingen doen in maastricht

Rechteroever van de Maas Gezellige terrassen in overvloed in Maastricht Wyck Wyck Tussen het Centraal Station en de oude binnenstad ligt Wyck. Ook komen 2 bijzondere plekken om te overnachten voorbij en je leest wat wij jammer genoeg gemist hebben tijdens ons weekend in Maastricht. Deze wijk barst van de gezelligheid met leuke winkels, restaurantjes en barretjes. Plof dan neer bij , een klein café op een paar meter van de Sint-Servaas met een terras aan de Maas. Stijg op met een luchtballon vanuit een locatie naar keuze in Limburg, zoals Roermond. Avonturiers kiezen voor wandelen en fietsen in de grotten net buiten de stad. De 30 kunstwerken die verspreid door de stad te vinden zijn weer op verschillende manieren bekijken, namelijk per boot of je volgt de wandelroute.

Next

Daten in Maastricht: 7 top tips voor singles in Maastricht

leuke dingen doen in maastricht

Ondanks de goede situering én uitrusting — zowel materieel als ook manschappen — heeft het fort vele belegeringen moeten doorstaan. Verleden en heden wisselen elkaar in rap tempo af in en rondom het centrum. Lees hier hoe je er een kan herkennen en waar je je kan laten testen. Op het menu staan broodjes, croissants, zoete lekkernijen, smoothies en natuurlijk koffie in alle soorten en maten. In 1884 stond het museum nog geheel in het teken van de oudheid. Het was de dienster die me dat gerecht aanraadde en ze had zeker geen ongelijk. Ik hoop dat dit lijstje van leuke dingen om te doen in Maastricht inspiratie heeft opgeleverd voor een weekendje weg in de Nederlandse stad.

Next

Daten in Maastricht: 7 top tips voor singles in Maastricht

leuke dingen doen in maastricht

De terrassen op het plein zijn een populaire ontmoetingsplek voor de lokale bevolking. Theaterliefhebbers bereiden hun weekendje Maastricht voor door te kijken naar het programma van het. Zo heb je prachtig uitzicht over beide delen van de stad! Combineer een paar nachten in een van onze heerlijke hotels met leuke dingen om te doen in Maastricht. Ontdek het gezellige Vrijthof en Onze-Lieve-Vrouweplein. Hier moet je even geweest zijn tijdens je weekendje weg. Een overzicht van alle informatie die je nodig hebt.

Next

Dagje Maastricht? 17x wat te doen in Maastricht tijdens uw dagje uit

leuke dingen doen in maastricht

Een stad waar het hele jaar door evenementen zijn, waar je goed kunt shoppen en waar gastronomie meer dan elders belangrijk is. In die periode — dan moet je denken aan het jaar 1300 — lag het plein meer in het noorden tegen de eerste middeleeuwse omwalling aan. Het Vrijthof, de Markt, het Onze-Lieve-Vrouwe plein en het Sint Amorsplein bestaan uit verschillende cafés. Wij zijn HotspotHolland, de site vol verrassende plekjes en uitstapjes in Nederland. Datemeester heeft dit zelf al geprobeerd in Barcelona en ik kan je meteen vertellen dat ik genoeg interessante singles had om uit te kiezen! Koffie- en theezetspullen waren voorzien, alsook shampoo, douchegel en body lotion. Dit stelsel is gebouwd vanaf het jaar 1575.

Next

Dingen om te doen in Maastricht

leuke dingen doen in maastricht

Ga je verhuizen naar Maastricht? Die regendouche was erg welkom na een dag wandelen! Deze kerk is omgebouwd tot een bijzondere boekwinkel, waar je helemaal achterin de koffiecorner van Coffeelovers vindt. Een nacht in het Hampshire Designhotel — Maastricht Ik verbleef een nacht in het Hampshire Designhotel Maastricht, perfect gelegen voor een weekendje Maasticht op slechts enkele minuten wandelen van zowel het treinstation als het oude centrum. In de hele stad hangt een heerlijke ontspannen sfeer en de zon schijnt er nu eenmaal vaker dan in de rest van Nederland. Bonus tip: je kan er ook 15. Pak een terrasje of bezoek het theater. Binnenkort met je geliefde of met een vriend of vriendin een weekendje weg? Wij hebben een top 10 voor je samengesteld.

Next

Wat te doen in Maastricht: bezienswaardigheden en handige tips

leuke dingen doen in maastricht

Daarnaast is de site van de heel compleet. Maastricht Studentenstad Ga je studeren in Maastricht? Wij aten er een preitaartje met geitenkaas en een gerecht van asperges met kip. Toch zijn er een aantal dingen die wij jammer genoeg gemist hebben en die zijn vooral in het Jekerkwartier te vinden. Het was een perfecte maaltijd. Het is de oudste koffiebranderij en theepakkerij in het Nederlandse Limburg, gesticht in 1878.

Next

Doen In Maastricht

leuke dingen doen in maastricht

En vergeet zeker niet het Stadhuis op de Markt, de Helpoort en het gezellige Bassin te bezoeken. Het Bonnefantenmuseum is een museum voor beeldende kunsten en je spot het gemakkelijk aan de overkant van het water wanneer je door het stadspark loopt dankzij de raketvormige toren van het gebouw. Sint Pietersberg Wat veel bezoekers van Maastricht niet weten is dat er ondergronds vele verdedigingstunnels zijn gegraven in de loop van de jaren en dat het beste voorbeeld daarvan te bezichtigen valt bij de St. Wat te doen in Maastricht? De meest complete en actuele uitagenda vind je. Wat te doen in Maastricht: 11 leuke dingen 1. Tussen de bijna eindeloze rijen kraampjes vindt u namelijk alles van kleding tot apparatuur, films tot boeken en ga zo maar door.

Next