Smæk i den bare. hvordan kan jeg få smæk i måsen uden af naboerne hører det? 2019-02-22

Smæk i den bare Rating: 7,6/10 1398 reviews

50 smæk til Grethe

smæk i den bare

Men de sviende klask i de bare balder var en stærk erotisk oplevelse. Hun var vandt til klø i den bare numse som straf af sin far i barndomshjemmet. Og det er fuldstændig ligegyldigt om de bor hjemme eller ej. Hendes far gav hende også endefuld i den bare med spanskrør. I skolen stod jeg buk oppe ved katederet og modtog 3 slag af spanskrøret på de stramme endebalder. Hun kan sagtens tage 20 klask i hver balde. Min kone har en vidunderlig, lidt stor røv.

Next

Carla og krudtuglen: Smæk

smæk i den bare

Det var ikke alle kvinderne, der var lige begejstret ved at tale om det. En far som stripper sin 14-årige datter med vold fortjener at være alene uden familie resten af livet. Mærk efter om det er noget for dig. Endelig ringer klokken, og jeg er næsten nået forbi dit kateter, da du griber mig let i armen: - Vil du være venlig at blive her lidt, vi skal lige have en snak om din opførsel, unge dame. Det kan ellers nok være at eleven fløj op og tog sig til halen mellem hvert slag i den stramme buksebag.

Next

Og sådan fik jeg smæk i røven på en mandag …

smæk i den bare

Den straf var noget af det værste, men det var nok næsten lige så slemt, hvis en af de andre koner blev sendt over til mig med en seddel i hånden. Lige som hans mandige ageren, når han kører rundt med mig, får mig til at føle mig meget mere som rigtig kvinde, siger Bettina fra klub-suk. Og hun vil gerne straffes når det endelig skal være. Han lagde hjerter 4 op på hjerter 3 og klikkede på bunken. Er der nogen der har brug for smæk kan jeg godt bruge en uartig pige. Han kom jo også træt hjem fra arbejde og havde tjent pengene, og så skulle han jo fornøjes, hvis han havde lyst.


Next

Hun fik smæk i den bare

smæk i den bare

I mine indlæg finder du en god omgang humor blandet med min evige lyst til at eksperimentere i det seksuelle univers. Men de får altså alle nogle hårde klask med hånden eller rap med spanskrøret. Som dog går væk efter nogle dage. I morgen tager vi to ind til byen og finder noget ordentligt legetøj til næste gang, du gerne vil dominere mig. Nej prøv at høre Pia F Han kunne gøre så meget andet, men han ønskede at klaske sin datters røv rød, og han har nok ik lukket øjnene imens. Alle fem har fået rap i røven med spanskrør.

Next

SM

smæk i den bare

Hun snakkede meget om spanskrør og numsen. Mærker det hårde, fleksible plastik, og det giver et lille ryk i min krop, ved tanken om, hvad den mon skal bruges til. Ikke så blid at hun ikke lærte af det, men heller ikke så hård at hun ville få fysiske skader. Og langt de fleste af klubbens medlemmer, er hverken til hardcore smerte eller decideret, men tænder derimod i den helt store stil på kærlige, men dog håndfaste klask i hendes bare. Nu får du tre rap i halen, sagde han fx. Naturligvis altid i den bare.

Next

50 smæk til Grethe

smæk i den bare

Man måtte giver op til tre rap uden på bukserne i strambuksstilling. Du lyner dine bukser ned og lader din stive pik stå foran mit ansigt. Hun fik også selv i den bare numse med spanskrør. De fleste tænker nemligt, at spanking gør ondt, og det gør det jo i teorien også. Jeg ville ik se min far i øjnene mere hvis han gjorde det! Et fint bøjeligt rør med en bue foroven som en gammeldags stok. Jeg vender igen hovedet mod vinduet uden at svare på dit spørgsmål. Kunne godt tænk mig at blive lagt over hans knæ og få den i den bare ende til jeg skriger i smerte og nydelse, og min numse er godt rød.


Next

Smæk i den bare

smæk i den bare

Det var når far sluttede af med at kører pikken ind og ud af mors våde kusse. Du er også velkommen til at skrive en sexhistorie om dine seksuelle drømme — situationer som du drømmer om men ikke har oplevet. Så blev det skrevet op i en straffebog af sekretæren på kontoret. Så går vi i seng. Velkommen til Danmarks frække sexhistorie side.

Next

Endefulden: Tines første endefuld

smæk i den bare

Så vis i kender en. Så løfter jeg kjolen og trækker trusserne ned så enden er bar. Bendt talte på fingrene: 3 gange i denne måned, 4 i sidste. Hold nu op, hvor havde de været pjattede. Fucked up junk Voksne mennesker der slår børn fortjener kun én ting.

Next

Carla og krudtuglen: Smæk

smæk i den bare

Stor numse og hår på kussen, har hun fortalt. Det er faktisk super stimulerende for både fyre og piger at blive rørt dér, så gør det ved ham, og spørg, om han vil gøre det ved dig også. Siden du synes det er mærkeligt at få som teenager, fik du så smæk som barn? Jeg har som oftest mange mange flere idéer i hovedet, end dem, der bliver til noget reelt, hvilket som oftest bevirker et sandt virvar af krea-tanker og inspiration hele tiden. På vej ud af hovedindgangen får jeg den tanke, at jeg nok hellere må huske at få tyggegummi med i skole i morgen. Min svigermor fik også klø. Tine opgave at gøre modstand og lod sin mor trække hendes bukser og trusser ned om knæene.


Next