Uitgaan oud en nieuw. Oud en Nieuw 2014 jaarwisseling stedenreis feestje uitgaan 2019-01-26

Uitgaan oud en nieuw Rating: 4,8/10 1241 reviews

Oud en nieuw feesten in New York

uitgaan oud en nieuw

Voor ons was toch leuker. Ben je van plan Berlijn te bezoeken of ga je er een tijdje wonen? Opzoek naar een magische jaarwisseling? En dat uitzicht is vrij lijp. Vreugdevuur - Noorderstrand, Scheveningen Wat: evenement Wanneer: vanaf 00. Stairway to Heaven Oudjaarsnacht: Vanaf 00. Locatie: Potsdamer Straße 58, S of U2 Potsdamer Platz, Mitte Andere oud en nieuw evenementen Ben je niet zo van het clubben maar wil je oud en nieuw toch niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Als je niet oplet ben je elkaar snel kwijt.

Next

Oud en Nieuw 2014 jaarwisseling stedenreis feestje uitgaan

uitgaan oud en nieuw

Locatie: Hauptstraße 15, S Betriebsbahnhof Rümmelsburg Wat: Ietwat afgelegen maar daardoor wel die undergroundsfeer Handige links De lijst zou ik eindeloos kunnen maken want eigenlijk is er geen enkele club in Berlijn die tijdens oud en nieuw geen gaaf feest organiseert. Naam: Silvester in der Kulturbrauerei Adres: Sredzkistrasse 1 of Knaackstrasse 97 Entree: Vanaf 29 euro Toegang: Vanaf 20. Nieuwjaarsnacht zijn wij van plan te gaan vieren in Tresor, Watergate of Suicide Circus, we zijn echte techno liefhebbers! Ik gok wel dat de rijen heel lang zijn als je om 1 uur heen gaat. Voor zover ik weet is er geen openbaar evenement op Potsdamer Platz. Na deze afgang op het plein zoeken de meeste Italianen één van de vele clubs op in Milaan. Weet je nog niet waar je heen wil met de jaarwisseling? Zeker voor een nationaal feest, maar het was best oké! Berlijn is dan ook een top bestemming voor een oud en nieuw feest. De winnaars worden in de tweede week van December in diezelfde post bekend gemaakt.


Next

Dit zijn de feestjes in Utrecht met oud en nieuw

uitgaan oud en nieuw

Via zijn we bij een groep terecht gekomen die met elkaar oud en nieuw gaan vieren op het plein. Of zijn er nog andere tips in Kreuzberg? Er zal de hele avond genoeg te eten en te drinken zijn voor iedereen en aan muziek is ook geen tekort. Heerlijke techno in Ritter Butzke Veel clubs en feestjes kiezen er met oud en nieuw voor om afwisselende muziek te spelen. Wees wel snel, want de tickets van de eerste ronde zijn al uitverkocht. Babble heeft een moderne ontspannen uitstraling waar je op lekker relaxed het nieuwe jaar in kan luiden. Bovendien is het vooral afhankelijk van je eigen wensen, budget en muzieksmaak.


Next

Party Guide

uitgaan oud en nieuw

Je hebt geen kaartjes nodig, je kunt gewoon langs de 2,2 mijl lange route gaan staan. De Suïcide Circus en kulturbrauerei lijken mij heel leuk! Overal waar het maar mogelijk is wordt de jaarwisseling gevierd. Er is geen verkoop aan de deur. New Years Eve on the Spree © Berlin. Raad jij ons aan om hier gewoon kaartjes voor de bestellen of weet jij nog iets anders? Hoelaat je hier moet zijn hangt af van de openingstijden van de club, sommigen openen al voor de jaarwisseling.

Next

Oud en Nieuw in Amsterdam

uitgaan oud en nieuw

Hieronder staan een aantal leuke locaties aangegeven waar je de jaarwisseling door kan brengen. Om je te helpen het maximale uit jouw reis naar te halen delen we onze ervaringen en hoogtepunten op ons blog. Verwacht spectaculaire lichtshows, topdj's en mooie visuals. Nee de organisatie kan zeker beter. Heb echter nog een vraag.

Next

Oud en Nieuw Feesten en Vuurwerk Rotterdam

uitgaan oud en nieuw

Reserveren voor restaurants is niet noodzakelijk, er is zoveel keuze dat er altijd wel ergens plek is. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Voor wie wil: er wordt tussen de gangen gewisseld van plek. Daarnaast zal er ook een kinderdisco zijn waar de kleintjes lekker uit hun dak kunnen gaan. Personen van 18 jaar en ouder mogen op 31 december en 1 januari vuurwerk afsteken. Uitgaan Op 30 december, de dag voor Oud en Nieuw, wordt het badhuis in Boedapest omgetoverd tot feestgelegenheid.

Next

Oud en Nieuw Londen

uitgaan oud en nieuw

Ritter Butzke Ook een favoriet uit het rijtje technoclubs in Berlijn is Ritter Butzke. Vanaf hier ben je ook snel in Tresor, Watergate of Suicide Circus. Wel zijn er met oud en nieuw altijd veel toeristen in de stad dus het kan goed zijn dat restaurants vol zitten. Dit is een groot complex in een oude bierbrouwerij en hier worden veel verschillende soorten muziek gedraaid. Kijk voor meer informatie op in Funchal. Iedereen kent de bekende feesten op het museumplein wel, en die mag met de jaarwisseling dan ook niet ontbreken. Elke druif moet op een van de klokslagen op gegeten worden, degenen die dit doen zullen een gelukkig en gezond nieuw jaar tegemoet gaan.


Next

★ Oud en nieuw vieren in Berlijn

uitgaan oud en nieuw

Het gebouw Funkhaus Berlin heeft een rijke geschiedenis, stamt uit 1951 en is daarom ook echt een bijzondere locatie. Het lijkt op te persoonlijk niet verstandig hen mee te nemen het nachtleven in. Het vuurwerkverbod in het centrum Rotterdam is van kracht op het en rond de. Altijd veel meer deelnemers dan hier aangemeld! Het terrein is namelijk afgesloten en als het maximum aantal mensen is bereikt, dan komt er niemand meer in. Een tweede leuke locatie is bij de , ook hier wordt vuurwerk afgestoken en duurt de gezelligheid tot diep in de nacht.

Next